Hjernelap krydsord

HJERNELAM – Krydsord – Løsninger – KrydsordExperten.dk

Vi fandt 1 løsningsforslag for ordet HJERNELAM som du kan bruge til at løse din krydsord. Løsningen vil ofte været et synonym til HJERNELAM.

Synonym for Hjerne – Synonymbog.com

Synonym for Hjerne

Ordet hjerne bruges som regel i midten af ​​en sætning og udtales som det staves. Det kan også bruges i mere formelle sammenhænge. Hjerne forekomst i krydsord.

Beskrivelse og synonymer for ordet Hjerne

Sådan holder du hjernen skarp – Magasinet Helse

14. jan. 2015 — Potentialet er enormt, for vi har i alt i hjernens “over-etage” (frontallapperne og de øvrige tre sæt hjernelapper) omkring 25 milliarder …

Hjerneforsker: Det er ikke nok at løse sudoku og krydsord – TV 2

30. okt. 2015 — Der er mange, der tror, at ældre mennesker kan undgå at blive demente, hvis de bliver ved med at løse sudoku og krydsord, når de er flyttet …

Sådan holder du hjernen skarp – Netdoktor

Sådan holder du hjernen skarp

Din hjerne styrkes både af læsning, krydsord, sudoku, bridge, … “dirigent” i frontallapperne sover, og “orkestret” (de øvrige hjernelapper) øver sig.

Du kan gøre meget for at holde din hjerne i form – sådan at du fortsat kan lære nyt efter at du har passeret de 50. Og du kan også blive bedre til at huske det du har lært. Kravet til hjernens brug er enkelt: Use it – or lose it!

‘læring’ – Institut for Nordiske Studier og Sprogvidenskab

30. mar. 2009 — ral hjernelappen (det fremgår ikke af kilden hvilken en). Og det havde resulteret i det, der hedder Capgras syndrom, hvor den lidende.

Krydsord hjælp – Find dit svar blandt disse løsninger

Uanset om du lige er begyndt med krydsord eller har lavet dem i årevis, er der masser af hjælp og ressourcer til rådighed, som kan hjælpe dig med at finpudse …

Få svar på krydsord hjælp. Find svarene på lige netop din kryds og tværs. Her finder du de bedste løsninger til lige netop dine ord, som du mangler.

La dana vortaro de Preben Bagger – Javabog

19. jul. 2009 — lobo an bo flig, lap; ~ de cerebro hjernelap; ~ de orelo øreflip. lobulario biblomme (plante). lofi mar luve (gå op mod vinden).

Træn din hjerne og hold den skarp

hjernelapper) øver sig. Det kan tydeligt ses ved hjernescanning. … Udfordr din hjerne ved at løse krydsord og sudoku. Det styrker især hjernens.

2382 rentegning helse 10 2014 epaper by Mediegruppen …

2382 rentegning helse 10 2014 epaper by Mediegruppen design:kommunikation – Issuu

27. nov. 2014 — … og de øvrige tre sæt hjernelapper) omkring 25 milliarder neuroner. … 7100 Vejle eller udfyld formularen på www.helse.dk/krydsord.

Viden om sundhed. I samarbejde med Sundhed.dk, Danske Regioner og en lang række patientforeninger. Danmarks største sundhedsmagasin

Keywords: hjernelap krydsord